Tack och hej.

Vi håller på med deckare. Åh herreguud vad jag har ändrat och fixat och ändrat och fixat på in deckar, icke roligt kan jag säga dig. Den blev inte så bra, det blev den inte. Jag kan verkligen inte skriva deckare. Men jag tänker ändå lägga ut den, typ imorgon, eftersom jag inte skrivit något på åratal. Så får det bli. Tack och hej.

Nej.

Har ni tänkt på hur man önskar massa saker som man vet aldrig kommer hända. Som man önskar så innerligt mycket, men förstår vid samma stund man vet det, att det aldrig kommer slå in. Det har fastnat i mig. Ingenting känns möjligt även hur gärna jag skulle vilja att det var så. Det är så hemskt. Så orättvist. Jag hatar det. Inte rättvist.


Gör mig en tjänst om du är snäll

Jag är med i en tävling som handlar om att man ska skapa en spellista! Jag måste få 50 likes för att gå vidare, så hjälp mig genom att KLICKA HÄR! och klicka på "like"/"gilla"! Om ni vill vara mer än supergulliga så be era kompisar att gilla spellistan, eller skirv en inlägg om den på er blogg :D Skulle göra mig glad!

Hemsidan till min spellista: http://www.pluggmusik.se/spellistor/plugghast
TACK!

Sven skar är du mma i huvet.

Absolut.
Nejmen jobbiga. Och idioter.
Kom hem från London i...förrigår. På MadameT så var det asamånga sven skar där. Alla trängs, men det är bara sven skar na som inte ber om ursäkt. Miljontals sven ska barn trängde sig före mig i köer. Seriöst. 

Om jag skaffar barn ska de leva första pratåren i England och få härlig brittisk accent.


RSS 2.0