Glee.

Sitter och nördar glee. Enda sen Bianca sa till mig att man kunde kolla på alla avsnitten på sidereel.com så har jag absolut nördat. Jag missade första avsnittet. Även då jag hade skrivit in det i man kalender så glömde jag det. Men jag såg resten av dem. Alla. Nej, alla tills dem sa "Nu kommer glee sluta sändas och så börjar vi igen senare i vår." Jaja, bra bra. Problemet var bara att dem inte påminde om det så jag hade ingen aning om när det började igen. Nu har jag iaf snart sett alla avsnitt av säsong 1. Hoppas de forsätter sända glee i höst.

Bilden är tagen från Google

Those Dancing Days

Bianca visade mig en låt och plötslig blev jag fast. Dem äger ju!



Gratisbio!

Hej hörni!
Jag är medlem på en jättebra och rolig hemsida där man samlar poäng och därefter får presentkort mm på olika äffärer!
Dessutom när man skapar ett konto där får man redan 50 poäng från början, så då saknas det bara 150 poäng tills man får ett presentkort på 50 kr nästan VAR SOM HELST!
Och som bilden under visar, man behöver bara skriva ett inlägg om Gratisbio så får man mellan 5-1000 poäng och har chansen att vinna 500 kr på nelly.com!
Så få presentkort genom att bli medlem här!
Skriv om oss och tjäna poäng + vinn shopping hos Nelly
Bilden är hämtad från Gratisbio's hemsida

Vad annorlunda det kan bli.

I could feel it from the start
Couldn't stand to be apart
Something 'bout you caught my eye
Something moved me deep inside
Christina Aguilera, Aint no other man


Galen och underbar.

Jag undrar om någon skulle förstå. Om jag skulle berätta allt jag tänker och vill. Skulle någon förstå mig? Förstå mig precis som den jag är. Eller skulle jag ses på ett konstigt sett? Tänk om alla skulle säga precis vad de tänkte. Tänk hur världen skulle se ut. Galen. Eller underbar?

Du vet inte hur mycket jag längtar. Jag vågar inte skrika hur mycket. Men du skulle bara veta.



Vill bara fira bröllopsparet, lite efter :P Men vad söta dem är! (Haha braiga jag som fotat tvn ^^)


Blogg.

Ville bara säga att jag har en annan blogg som heter caretocare.blogg.se och ni kanske kan gissa vad den handlar om. (Dem som inte kan gissa så handlar den om typ hudvård mm.)

RSS 2.0